Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Stage / werkervaringsplek productie Fantastisch Kinderfilm Festival

Voor de stageplek productie is het FKF op zoek naar een productieassistent voor minimaal drie maanden fulltime in de periode oktober 2017 tot en met april 2018. Hij/zij ondersteund de productieleider gedurende de (pre)productie van het festival, onderhoud het contact met de filmtheaters, coördineren deels de op- en afbouw van het festival op meerdere locaties, werft en stuurt de vrijwilligers aan en richt zich op meer uiteenlopende productionele werkzaamheden.

Voor deze zoeken wij iemand die:
Enthousiast, creatief en gemotiveerd is; Een HBO-opleiding of universitaire studie volgt of heeft afgerond; Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift; Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelf initiatief neemt; Goede kennis heeft van Microsoft Office (en als publiciteit assistent van Content Management Systems, en bij voorkeur Photoshop en Indesign).
Minimaal drie maanden beschikbaar in de periode oktober 2017 tot en met april 2018.
Als je in het bezit bent van een rijbewijs B is dat een pre.

Stuur een mail met je motivatiebrief en CV naar cees@fantastischkinderfilmfestival.nl met als onderwerp 'productiestage FKF'.

Philosophy and religious studies, Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
October
minimaal 3 maanden