Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Stage of tussenjaar: coördinator bij JongGras Utrecht – adviesbureau voor sportverenigingen.

JongGras Utrecht is het nieuwe op te zetten adviesbureau dat wordt gerund door studenten die Utrechtse sportverenigingen gaan ondersteunen bij verschillende uitdagingen! Dit stageproject wordt uitgevoerd door Academie van de Stad, in opdracht van gemeente Utrecht.

Als coördinator van het adviesbureau JongGras ga jij actief aan de slag met de adviesvragen van sportverenigingen. Je inventariseert de behoeftes van de verenigingen, die variëren van fondsen- en ledenwerving of een gezonde kantine tot een nieuw logo of een communicatieplan. Jij zorgt ervoor dat de beste match tussen adviseur en sportvereniging gemaakt wordt. Jij adviseert en coördineert dit en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat. Dit doe je 3 a 4 dagen per week voor de periode van september 2017 t/m juni 2018.

Wij zijn op zoek naar een student in de laatste fase van zijn/haar WO-studie die:

● Een positief denker, een probleemoplosser is;
● Initiatief neemt en lef heeft; leergierig is, met een onderzoekende houding;
● Beschikt over goede sociale vaardigheden;
● Verantwoordelijk is en een team kan aansturen;
● Professioneel met onze partners samenwerkt;
● Geïnteresseerd is in maatschappelijke thema’s.

Taken:
● Als aanspreekpunt verbind je alle partijen
● Je matcht de vraagstukken aan de studentadviseurs
● Je coacht en begeleidt de tweedejaars studenten, ontwikkelt en geeft trainingen
● Je bent projectmanager en evalueert en bewaakt de kwaliteit
● Je voert mogelijk je eigen (afstudeer)onderzoek uit

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek die je klaarstoomt voor een volgende stap in je carrière? Meld je dan snel aan, er is nog maar één plek beschikbaar. Stuur je motivatie z.s.m. (max. 1 A4) en CV naar Academie van de Stad t.a.v. Siem Jans, siem@academievandestad.nl. Heb je vragen? Bel dan 06 21103165.

1o maanden
Parttime