Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Internships

Stage Finance

Type:
Regular internship
Description

'Pricing the icing or just the cake? Ben jij de enthousiasteling die ons wil komen ondersteunen met analystisch graaf- en speurwerk? Wil jij stage lopen bij ons in het financiële zenuwcentrum van het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa? Neem dan contact met mij op.’

Erik van Schie
Financieel Directeur

Als Stagiair Finance werk je als voorwaardig teamlid mee op de afdeling Finance van Sweco Nederland in De Bilt. Sweco gelooft in het samenbrengen van ervaring dat met een frisse blik tot mooie oplossingen kan leiden. Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa en ondersteunt de afdeling met analytisch graaf- en speurwerk om te komen tot goed onderbouwde analyses van de status quo.

Als stagiair werk je samen met controllers, analisten en lijnmanagers aan adviesstukken die je rapporteert aan de Financieel Directeur. Tijdens deze stage krijg je de ruimte voor eigen onderzoek en heb je de vrijheid om te komen met eigen, nieuwe ideeën.

De focus van de vraagstukken zal veelal gericht zijn op de prijsstelling en winstgevendheid van projecten. Als stagiair mag je je bezig houden met de manier waarop dat nu gebeurt en de wijze waarop dat mogelijkerwijs slimmer zou kunnen.

Voorbeelden van opdrachten zijn:
Prijsonderzoek
Benchmarkonderzoek
Concurrentieanalyses

Heb je altijd al een blik willen werpen onder de financiële motorkap van een grote projectenorganisatie? Ben jij op zoek naar een stage waar je veel vrijheid hebt, je volledig meedraait in een organisatie en tegelijkertijd de kans krijgt om processen te verbeteren? En lijkt het je leuk om met onderzoek mee te denken in het verbeteren van de prestaties van zo’n grote organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profile

Je volgt een relevante wo-opleiding zoals Accountancy, (Technische) Bedrijfskunde, International Business, Economie, Econometrie of Finance
Je bent nieuwsgierig en hebt een onderzoekende geest
Je bent analytisch en in staat om verbanden te leggen en aan te tonen
Je kunt goed zelfstandig werken
Je kunt goed overweg met Excel en wilt je hierin verder ontwikkelen
Je bent een volhouder die graag wil leren
Je bent beschikbaar voor een periode van 20 weken, voor ten minste 2 dagen in de week
Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een OV-jaarkaart

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor onze klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo prettig is het werken bij én met Sweco.

Als stagiair ontvang je bij Sweco een stagevergoeding van €550,- per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een OV-jaarkaart.

Application Procedure

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Daniël Vos, Management Trainee, telefoon +31 6 309 77 4 22 of via daniel.vos@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Desired Academic Background
Economics
Preference for bachelor or master student:
Master students
Starts:
to be determined
Length:
20 weken
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch
Compensation:
550
Apply Before:
04/09/2017

Organization

Name:
Sweco Nederland
Address
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Website:
http://www.sweco.nl/

Contact details

Name:
Fabienne Jansen
Email:
fabienne.jansen@sweco.nl
Address
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Telephone:
0623218375