Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN

NJR zoekt:
Een jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN en een VN jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling
Wil jij de VN in New York toespreken of naar de Klimaattop in Bonn en zo de schakel vormen tussen jongeren in Nederland en politici? Word jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN of jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling! Jongerenvertegenwoordigers gaan met de Nederlandse delegatie mee naar de VN, om te laten horen wat jongeren vinden.
!

Als jongerenvertegenwoordiger naar de AVVN houd je je bezig met actuele VN thema's. Vrede en veiligheid, de bescherming van mensen- en kinderrechten, de implementatie van de Global Goals en de relatie tussen internationale handel, economie en ontwikkelingssamenwerking, zomaar een paar onderwerpen waar jij als jongerenvertegenwoordiger AVVN mee aan de slag kunt gaan. Input voor deze thema's haal je bij jongeren in heel Nederland. Dit doe je onder andere door gastlessen en workshops te geven op scholen, events en andere gelegenheden.
Een aantal maanden nadat je verkozen bent, volgt er samen met je senior-collega een bezoek aan een VN-conferentie in New York; dit zal hoogstwaarschijnlijk de CSocD zijn. Later dat jaar geef je als jongerenvertegenwoordiger zelf een speech tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Op deze manier kun je thema’s die belangrijk zijn voor Nederlandse jongeren onder de aandacht brengen bij invloedrijke wereldleiders.

Meld je uiterlijk 16 september aan door je CV en motivatiebrief te sturen naar verkiezing@njr.nl onder vermelding van 'Sollicitatie Jongerenvertegenwoordiger AVVN'.

to be determined
Parttime