Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Digital & Social Media Internship at Discovery Networks Benelux

– Je bent verantwoordelijk voor het schrijven, aanvragen, coördineren, bewerken en plaatsen van online content zoals video, foto’s en tekst voor de social media kanalen, website en nieuwsbrief van TLC.

– Je bent verantwoordelijk voor de social media uitingen van TLC en het bijbehorende ‘community management’ – van het reageren op vragen tot het inspelen op inhakers.

– Je ontwikkelt en produceert de webpagina’s die betrekking hebben op onze programmering, winacties en advertenties.

– Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de homepage en zorgt er wekelijks voor dat de website up-to-date is.

– Je ondersteunt bij alle grote online projecten.

Je bent 3e of 4e-jaars student in een universitaire opleiding, gericht op media, communicatie of journalistiek.

– Je bent efficiënt, werkt nauwgezet en je hebt een proactieve houding.

– Je hebt affiniteit met televisie en digital/social media.

– Je beheerst de Engelse taal goed, in woord en geschrift. Je Nederlands is perfect.

Interesse? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar darek_de_groot@discovery.com.

Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
5 maanden
350 euro