Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Afstudeerstagiair(e) Artificial Intelligence & Machine Learning

Wil je samen met IT professionals werken aan de tofste innovatieve en technologische projecten op het gebied van Artificial Intelligence & Machine Learning? Wij bieden je die kans! Interesse? Wij maken graag kennis met jou!

Zonder IT geen bank
De rol van IT in het bankwezen is groot. Sterker nog, de bank is tegenwoordig een écht IT-bedrijf. Een zo groot mogelijke beschikbaarheid (24/7) van diensten is cruciaal. Zo ook de veiligheid van bankieren en het continu kunnen doorvoeren van digitale vernieuwingen. Binnen de Volksbank heeft IT al jaren het mandaat voor technologiekeuzes en oplossingen en werken we met een state-of-the-art IT-landschap

Over de stage
Wanneer je een probleem hebt, wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Zo ook bij IT problemen. Het is daarom ook erg vervelend dat je na het indienen van een ticket/issue/incident, moet wachten, om vervolgens om extra input gevraagd te worden wanneer er bleek dat er voor de oplosser niet voldoende informatie verstrekt was.

Om dit probleem op te lossen zijn we opzoek naar een toepassing van Machine Learning technieken (zoals beschreven in: http://www.win.tue.nl/~aserebre/EMSE2017Monika.pdf) om zo te valideren voor wat voor soort issues deze aanpak bij ons geschikt is (algemene IT problemen, bug reports tijdens development, of voor alle klantvragen via al onze kanalen?). Maar ook mogelijke verbeteringen in de genoemde aanpak te onderzoeken (andere algoritmen, extra data, betere hardware, ...). Met deze punten willen we de indieners direct wijzen op missende informatie, zodat deze gelijk gegeven kan worden en zo het probleem sneller opgelost kan worden.

In deze opdracht ga je aan de slag met state-of-the-art technieken en real-life data om zo de aanpak te toetsen op toepasbaarheid, en waar mogelijk verder te verbeteren!

Wij vragen
• Je volgt een relevante WO opleiding
• Kennis van Artificial Intelligence is vereist
• Enthousiasme en leergierigheid
• Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
• Goede communicatieve vaardigheden

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, Recruiter, 06-12744063.

to be determined
01/09/2017