Logo Universiteit Utrecht

Stages Career Services

Afstudeerstage SDG’s & corporate social entrepreneurship

Research internship

Outside Inc. zoekt een afstudeer stagiair die een sterke affiniteit heeft met corporate ondernemerschap, innovatie en de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Jouw afstudeeropdracht zal (kunnen) gaan over hoe de SDG’s bedrijven kansen bieden voor ondernemerschap, innovatie en groei.

Jij zoekt een interessante organisatie om een afstudeeropdracht uit te voeren waarbij je van echte toegevoegde waarde bent voor het bedrijf. Je wilt graag leren over ondernemerschap, het maken van maatschappelijke impact en innovatieprocessen. Als je het thema interessant vindt gaan we samen op zoek naar een passende vraagstelling en onderzoeksontwerp. De SDG’s zien we als een belangrijk uitgangspunt hierin. Je maakt gebruik van onze kennis, ervaring en netwerk en vindt hierin je eigen weg.

Jij bent/ hebt…
• inhoudelijk geïnteresseerd in het werkgebied van Outside Inc. (o.a., ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie)
• expertise en interesse op het gebied van new business development en ondernemerschap
• Je hebt kennis van sustainability, corporate social responsibility en de SDGs
• de goede mix om zowel informeel als zakelijk te kunnen werken en hebt een professionele houding naar partners
• proactief, dynamisch, flexibel en leergierig
• een teamplayer die ook in staat is om zelfstandig te werken

Interesse?
Stuur voor 15 augustus je CV en motivatie naar newtalent@outside-inc.nl.

Economics, Governance, Natural sciences, Earth and Sustainability, Social and behavioural sciences
Master students
5 maanden