We Are Public zoekt een enthousiaste online marketingstagiair in Amsterdam

Per september 2017 zoeken we een nieuwe stagiair online marketing en contentcreatie voor 3 á 4 dagen in de week. Je draait volledig mee in het team en en richt je onder meer op online content plaatsen en produceren.

Contentcreatie / online marketing: het maken van content voor de online kanalen, zoals filmpjes en / of blogteksten. Het ondersteunen van de online marketeer met de websiteredactie, beheer van social media en e-mailmarketing.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage voor communicatieve organisatietalenten met ambities in de culturele sector. Bij We Are Public werk je bij een jonge, dynamische organisatie die midden in het culturele veld staat.

Wij zoeken iemand die:

- een relevante HBO of WO opleiding volgt of net heeft afgerond
- zelfstandig en nauwkeurig kan werken;
- affiniteit heeft met de nieuwe, spannende cultuur waar We Are Public voor staat;
- goed kan schrijven (Nederlands en Engels);
ervaring op wil doen in een ondernemende culturele organisatie;
- minimaal 3 dagen per week beschikbaar is voor een periode van minstens 3 maanden, vanaf september 2017
- woonachtig is in de omgeving van Amsterdam

Naast een onvergetelijke en zeer leerzame stage met veel kansen om je netwerk uit te breiden, bieden we een een We Are Public-lidmaatschap, elke dag een lekkere lunch op een fijn kantoor in De School in Amsterdam-West en een bescheiden stagevergoeding.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk een mail naar stage@wearepublic.nl met je cv en motivatie.

Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
minimaal 3 maanden
11/08/2017