Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Unieke ervaring opdoen als management consultant

Type:
Consultancy project
Description

Wil je zelf ervaren hoe het is om organisaties te adviseren en veranderingen te realiseren? Hou je van uitdagingen en ben je erop gebrand jezelf continu te ontwikkelen? Wil je onderdeel uitmaken van een groeiend adviesbureau met leuke en gedreven collega’s?
Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn! Wij bieden gedreven en talentvolle universitaire studenten de kans om unieke en waardevolle advieservaring op te doen.

Profile

Wie zoeken we? Wij zoeken talenten welke een sterke drive hebben tot het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit. Vanzelfsprekend heb je gevoel voor humor en ben je een zelfstarter, die concrete resultaten kan neerzetten binnen afgesproken deadlines. Je bent op je sterkst, wanneer de oplossing niet direct voor het grijpen ligt. Daarbij maak je gebruik van je conceptueel en analytisch vermogen. Ten slotte ben je 4-5 dagen per week beschikbaar gedurende een periode van 3-7 maanden.

Application Procedure

Informatie en Sollicitatie
Voel jij je uitgedaagd en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan een brief en CV naar onderstaand adres. Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem contact met ons op via hrm@magnitude.nl of via 030-693 4700. Kijk ook op onze website www.magnitude.nl

Desired Academic Background
Economics, Social and behavioural sciences
Preference for bachelor or master student:
Master students
Starts:
to be determined
Length:
3-7 maanden
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch
Apply Before:
31/08/2017
Download:
Vacature-werkstage-Magnitude-Consulting.pdf

Organization

Name:
Magnitude Consulting
Address
Boulevard 3
3707 BK Zeist
Website:
http://www.magnitude.nl

Contact details

Name:
Saskia Doosje
Email:
hrm@magnitude.nl
Address
Boulevard 3
3707 BK Zeist
Telephone:
030 693 47 00