Unieke combinatie van afstuderen en uitdagende adviestrajecten

Research internship

Wil je (nog) meer zien en leren tijdens de laatste fase van je studie? Hou je van uitdagingen en ben je erop gebrand jezelf continu te ontwikkelen? Wil je onderdeel uitmaken van een groeiend adviesbureau met leuke en gedreven collega’s?
Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn! Wij bieden gedreven en talentvolle universitaire studenten de kans om praktijkervaring op te doen én hun afstudeeronderzoek uit te voeren.

Wie zoeken we? Wij zoeken talenten welke een sterke drive hebben tot het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit. Vanzelfsprekend heb je gevoel voor humor en ben je een zelfstarter, die concrete resultaten kan neerzetten binnen afgesproken deadlines. Je bent op je sterkst, wanneer de oplossing niet direct voor het grijpen ligt. Daarbij maak je gebruik van je conceptueel en analytisch vermogen. Je precieze studie-achtergrond is niet relevant. Ten slotte ben je 4-5 dagen per week beschikbaar gedurende een periode van 3-7 maanden.

Informatie en Sollicitatie
Voel jij je uitgedaagd en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan een brief en CV naar onderstaand adres. Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem contact met ons op via hrm@magnitude.nl of via 030-693 4700. Kijk ook op onze website www.magnitude.nl

Economics, Social and behavioural sciences
Master students