Start jouw internationale sales carrière bij YoungCapital International

Research internship

YoungCapital is de kickstarter voor jong talent in het bedrijfsleven. Wij zijn vanaf juni op zoek naar een stagiair(e) sales voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp bij StudentJob International. Heb jij een vlotte babbel en een passie voor verkopen? Lees dan snel verder!

YoungCapital International is een internationale organisatie die valt onder YoungCapital en met succes in 8 landen actief is, waaronder Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Engeland, Oostenrijk, Zweden en natuurlijk Nederland. Jouw rol hierin zal liggen in het uitbreiden van het succes op de Nederlandse & Belgische markt door nieuwe klanten aan te trekken, maar ook huidige klantenrelaties te onderhouden.

Het is dus belangrijk dat je empatisch te werk gaat maar daarnaast altijd hongerig bent om de deal te sluiten. Je houdt van interactie met mensen en het opbouwen van een relatie met klanten. Verder houd je je ook bezig met de marketing en kwaliteit van onze producten. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat onze diensten continu aan de wensen van onze klanten voldoen. Kortom - veel verantwoordelijkheid!

Wat je gaat doen:
- Opbouwen van relaties met nieuwe klanten;
- Maken en uitvoeren van diverse Sales campagnes;
- Offertes maken voor potentiële klanten;
- Onderhouden van huidige klantenrelaties;
- Herkennen en uitvoeren van commerciële kansen!

Wat wij bieden:
- Een stagevergoeding;
- Reiskostenvergoeding (max. 200,- per maand);
- Gratis lunch, snacks en zo veel koffie als je maar kunt drinken;
- Pingpong competities, boottrips en nog veel meer!

- Je beschikt minimaal over HBO werk en denk niveau;
- Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed;
- Student met pit en passie;
- Een creatieve geest;
- Een doorzetter;
- Iemand die warm wordt van verkopen!

Startdatum en duur van de stage zijn flexibel. Er is ruimte voor onderzoek of een andere stageopdracht.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar interns@studentjob.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt ook solliciteren via https://www.youngcapital.nl/vacatures/472328-start-jouw-internationale-sales-carriere-bij-youngcapital-international?locale=nl

to be determined
to be determined