Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Stagiaire Talent Acquisition (HR) Frisse Blikken

Type:
Regular internship
Description

Frisse Blikken geeft ondernemend talent de kans om zich te ontwikkelen door opdrachten te doen bij grote organisaties. Ook zelf zijn we continu bezig met verbetering en innovatie binnen ons bedrijf. En onze medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol.

Eerst moet je dit weten. Frisse Blikken heeft geen afdelingen, maar blikken rondom één specifiek thema. Binnen ieder blik werken Frisse Blikkers voor klanten aan verschillende projecten binnen dit onderwerp. Op dit moment zoeken we iemand die ons helpt bij de werving van nieuw talent binnen de verschillende blikken.

Profile

De STAGIAIRE TALENT ACQUISITION die we zoeken is een assertieve en energieke student. Je bent in de eindfase van je bachelor of master en wilt relevante ervaring opdoen in de zakelijke dienstverlening. Het afstudeeronderzoek van je bachelor of master heb jij al in je zak. Nu ben jij op zoek naar een plek waar je elke kans kunt aangrijpen om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt een conceptueel brein en twee rechterhanden, die bij ons de kans krijgen om allerlei uitdagende en uitvoerende klussen aan te pakken. Als stagiaire Talent Acquisition ondersteun je onze Talent Acquisition Manager. Dat doe je door het contact te voeren met sollicitanten zodat zij zich op hun gemak voelen tijdens de hele sollicitatieperiode. Met prikkelende communicatie trek jij jong talent naar onze inhouse-events die jij ook organiseert, en als sollicitanten eenmaal binnen zijn zorg jij voor een onvergetelijke eerste werkdag!

FRISSE BLIKKERS zijn energieke jonge professionals
met WO werk- en denkniveau en maximaal 5 jaar werkervaring. Eén ding hebben zij gemeen. De drang om te ondernemen. In een traject van 3 ½ jaar gaan ze dat verder ontwikkelen. 3 tot 4 dagen werken ze bij grote zakelijke dienstverleners als JACOBS DOUWE EGBERTS, Nuon of de Belastingdienst. Daarnaast werken ze aan hun ondernemerschap door opdrachten, in een team acquisitie doen en het uitbreiden van hun zakelijke netwerk. Hun talent ontwikkelen ze verder door middel van trainingen, opleidingen en coaching in het FRS opleidingsprogramma.

DROOM
83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, en maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken bestaat om dit talent te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van jonge professionals. Als Frisse Blikker krijg je de mogelijkheid om jouw ondernemersdroom waar te maken, door in een ondernemende rol ervaring op te doen voor je toekomstige bedrijf.

INGREDIENTEN
We bieden je de mogelijkheid om stage te lopen bij Frisse Blikken in een fulltime dienstverband. Het betreft een werkstage van Augustus tot en met januari. Je afstudeeronderzoek heb je al in je zak of staat pas over een half jaar op de agenda. De stagevergoeding betreft €500 per maand en je ontvangt een reiskostenvergoeding en een MacBook gedurende je stageperiode. We begeleiden je in jouw unieke ontwikkeling en je krijgt ons vertrouwen om eigen ideeën en initiatieven te realiseren. En natuurlijk een heel leuke werkplek waarvan jij mede de gastheer/-vrouw bent.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Denise Hensen (deniseh@frisseblikken.com).

Application Procedure

Je kunt solliciteren via de volgende link: https://frisseblikken.com/vacatures/#vacature-item-1298.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV en motivatie check en twee sollicitatie gesprekken.

Desired Academic Background
No preference
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
August
Length:
6 maanden
Occupation:
Voltijd
Language:
Dutch
Compensation:
€500
Apply Before:
10/07/2017

Organization

Name:
Frisse Blikken
Address
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht
Website:
https://frisseblikken.com/

Contact details

Name:
Denise
Email:
deniseh@frisseblikken.com
Address
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht
Telephone:
06-55790129