Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Stagiair(e) Recruitment Events

Type:
Regular internship
Description

Als stagiaire Recruitment Events draai je volop mee binnen de afdeling Recruitment bij NS te Utrecht. Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van allerlei recruitmentevenementen. Hierbij moet je denken aan het organiseren van inhousedagen en externe activiteiten van NS recruitment. De communicatie rondom deze evenementen behoort eveneens tot je verantwoordelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om extra projecten of eigen initiatieven op te pakken.

Binnen HR is de afdeling Recruitment onderdeel van het Center of Expertise Employee Life Cycle (ELC) op het hoofdkantoor van NS. De afdeling Recruitment wil graag bijdragen aan een beter NS. We willen dat doen door de beste match tussen mens en werk tot stand te brengen. NS is voortdurend in beweging en dat vraagt van medewerkers dat zij meebewegen en zich blijven ontwikkelen. Coe ELC bestaat op dit moment uit 40 enthousiaste professionals. Binnen de afdeling Recruitment word je onderdeel van een team waarmee je nauw samenwerkt met alle recruitmentafdelingen. Het team bestaat uit een content specialist, een online marketeer, twee eventmanagers en een business analist.

Het evenementenbureau is specifiek verantwoordelijk voor de organisatie van alle recruitmentevenementen. De doelgroep voor wie de events georganiseerd worden is variërend van stagiaire tot senior professionals. Het merendeel van de events is gericht op studenten, omdat wij deze doelgroep al in een vroeg stadium kennis willen laten maken met NS. Om deze reden zijn er het hele jaar door activiteiten zoals bedrijvendagen, carrière-events, rondleidingen en Meet&Greets.

Profile

Voor deze stage zoeken we een HBO/WO student(e) die affiniteit heeft met recruitment en het organiseren van evenementen (bij voorkeur de studie Eventmanagement of de Hogere Hotelschool). Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: ‘hands on mentaliteit’, zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel, sociaal en proactief. Ervaring met social media, Prezi en Excel is een pre. Het is niet mogelijk om deze stage om te buigen naar een afstudeerstage.

Application Procedure

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

De startdatum van de stage is september 2017 en duurt ongeveer 5 maanden fulltime (36 uur). Je kan online solliciteren via:

Desired Academic Background
No preference
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Length:
5 maanden
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch
Compensation:
350-500
Apply Before:
01/09/2017
Download:
Vacature-profiel-stage-002.docx

Organization

Name:
Nederlandse Spoorwegen
Additional:
recruitment
Address
Laan van Puntenburg
3500 HA Utrecht
Website:
https://werkenbijns.nl/vacatures/stagiaire-recruitment-events/

Contact details

Name:
Valerie
Email:
valerie.verharen@ns.nl
Address
Laan van Puntenburg
3500 HA Utrecht
Telephone:
0302353646