Stagiair Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij bol.com

Help jij het MVO team als stagiair om de groene energie van medewerkers, klanten en stakeholders om te zetten in nog betere MVO resultaten?

Over bol.com
Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Natuurlijk winkel je online omdat dat leuk, inspirerend en makkelijk is. Maar misschien kies je ook voor een bepaalde winkel omdat die jou, het milieu en de maatschappij een warm hart toedraagt. Je bent niet de enige. Steeds meer klanten kopen niet alleen met hun portemonnee, maar ook met hun hart. Zij maken bewuste keuzes in producten, verpakkingen en vervoer. Bol.com voelt een enorme drive om die klanten te faciliteren. Als Stagiair MVO werk je samen met het MVO team aan het initiëren en trekken van impactrijke MVO projecten. Daarmee krijg je de kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de MVO-ambities van een toonaangevende e-commerce organisatie. Denk aan het mede organiseren van events en activiteiten waarbij bol.com’ers zich sterk maken voor een mooi maatschappelijk doel. Maar ook aan het ondersteunen van verbeterprojecten om onze winkel MVO-technisch nog beter in te richten, of onze logistiek nog meer te verduurzamen. Een zeer diverse en uitdagende rol dus, in het snel kloppende ‘groene hart’ van onze organisatie. Ben jij niet bang om met eigen ideeën te komen? Combineer jij passie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen met een aanpakkers mentaliteit? Kijk dan gauw wat we van je vragen.

Wat ga je doen?
• Ondersteunen van MVO projecten op het gebied van logistiek, winkel en maatschappij
• Mede organiseren van events en activiteiten rond MVO
• Bijdragen aan de ontwikkeling van een manier om MVO kenmerken schaalbaar op te nemen in onze winkel

Wat neem jij mee?
• Een hbo/wo opleiding met een duidelijke link met duurzaamheid of MVO en je bent minimaal derdejaars
• Je bent analytische sterk, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en van aanpakken weet Aantoonbare ervaring met MVO in studie en bij voorkeur stage of (vrijwilligers)werk
• Je bent communicatief sterk en kunt mensen in het hart raken
Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Solliciteren kan via de website van bol.com: https://banen.bol.com/vacatures/stagiair-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-mvo/

to be determined
In overleg