Stageplekken voor studenten bij Raadslid.Nu

Studenten die ervaring willen opdoen in een interessante politiek-bestuurlijke omgeving op het gebied van communicatie, projectmanagement en het organiseren van evenementen hebben de mogelijkheid om stage te lopen bij Raadslid.Nu. De nadruk van de werkzaamheden zal liggen op het terrein van communicatie. Daarnaast is het mogelijk om te werken aan specifieke projecten, afhankelijk van de interesses van de student en waar noodzakelijk voor Raadslid.Nu.
Raadslid.Nu biedt een interessante dynamische werkomgeving om ervaring op te doen, want elke dag kun je verrast worden door nieuwe vragen en opdrachten – onder meer als gevolg van media-interventies - terwijl je tegelijkertijd ook geacht wordt na te denken over wat is er nodig om de positie van raadsleden en gemeenteraden op de langere termijn te versterken. Bovendien staat het najaar van 2017 en de eerste maanden van 2018 volop in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Wij zijn op zoek naar 1 of 2 stagiairs die ons vanaf eind augustus/begin september 2017 komen versterken voor een periode van minimaal vier maanden.

-Gemotiveerde HBO of WO student.
-Politieke sensitiviteit en belangstelling in het lokaal bestuur.
-Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
-Belangstelling voor communicatie.
-Kennis van/of affiniteit met sociale media en websitebeheer is een pré.
-Beschikken over een mate van zelfstandigheid.
-Basiskennis van de vraagstukken in het lokaal bestuur.

Sollicitatiegesprek na het insturen van een motivatiebrief en cv.

Law, Governance, Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history
Minimaal 4 maanden
Parttime