STAGEPLEK IN BRUSSEL AANGEBODEN BIJ : EU BRUSSELS OFFICE Netherlands Maritime Technology (Dutch Shipbuilders and Equipment Suppliers Association) Damen Shipyards Group

De Nederlandse scheepsbouwer Damen Shipyards en de branchevereniging voor Nederlandse scheepswerven en maritieme toeleveranciers (Netherlands Maritime Technology) hebben gezamenlijk een Public Affairs Kantoor in Brussel. Dit kantoor heet het EU Brussels Office en is gevestigd in het hart van de Europese wijk in Brussel. Als je graag ervaring wilt opdoen in een internationale politieke omgeving waarbij je de Nederlandse scheepsbouw industrie vertegenwoordigt in de EU, dan is deze stage echt iets voor jou! Je woont gedurende je stage in Brussel en je komt in dienst van Netherlands Maritime Technology.

Wij zoeken een enthousiast en leergierig persoon die de handen uit de mouwen durft te steken en die het geen probleem vindt om mensen te bellen en actief aan te spreken tijdens borrels en bijeenkomsten. Eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld!

Vereisten

 Relevante universitaire opleiding waaruit verplicht aantoonbare kennis van het EU besluitvormingsproces blijkt incl. kennis over de EU instellingen.
 Aantoonbare interesse in Europese politiek- en besluitvormingsprocessen
 Nederlands als moedertaal met aantoonbare goede kennis van de Engelse taal.
 Interesse in het bedrijfsleven en de motivatie om je te verdiepen in de scheepsbouwindustrie.
 Basis IT-Skills (Outlook, Excel, Word, PowerPoint)
 Deze stage is geschikt voor zowel studenten als net-afgestudeerden.
 Kennis van de Franse taal is erg nuttig, maar geen absolute vereiste.
 Het is handig als de stagiair Spaanse persberichten kan lezen en naar het Engels kan vertalen.

Praktische Informatie

Duur van de stage: 5 maanden
Periode: half september 2017 tot en met 31 januari 2018
Vergoeding: Ongeveer € 400,-/maand (dit bedrag kan hoger zijn voor afgestudeerden indien zij in aanmerking komen voor een Erasmus+ beurs voor internationale stages, zie N.B. 3)
Locatie: Brussel, België

Solliciteer zo snel mogelijk! Goede sollicitaties worden direct in behandeling genomen. Na 16 juni 2017 nemen we geen sollicitaties meer in behandeling.

Stuur je CV en motivatiebrief via de mail naar:
harriet.slager@eubrusselsoffice.com en richt de mail aan Harriët Slager.

Vragen : Neem voor alle vragen en aanvullende informatie contact op met ons kantoor via het volgende nummer:
+ 32 (0) 2 23 58 631 of via de mail.

Law, Social and behavioural sciences
5 months