Stage Uitagenda Utrecht – Redactie & Contentmarketing

Uitagenda Utrecht verzorgt de meest complete uitagenda en informeert daarmee bewoners en bezoekers van Utrecht over het cultuuraanbod in de stad. Dit doen we via het cultureel lifestylemagazine Uitagenda Utrecht, de website www.uitagendautrecht.nl, de Uitmail en diverse Uittips in verschillende media.

Taken:
- Het onderhouden en aanvullen van de online uitagenda: het schrijven van online (SEO) content, fotobewerking, etc.
- Dagelijkse webredactie voor de online uitagenda: het verzorgen van tips, winacties en uitgelichte evenementen.
- Zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website.
- Opstellen, schrijven en redigeren van evenementenkalenders.
- Het verzamelen en schrijven van leuke (agenda-)items voor onze social media kanalen (Facebook/Twitter/Instagram)
- Opstellen en versturen van de wekelijkse Uitmail.
- Overige ondersteuning bij marketing- en communicatiewerkzaamheden op de afdeling.

De stagevergoeding bedraagt 250,- euro bij fulltime (38 uur) dienstverband.

www.uitagendautrecht.nl

Wij zijn per direct of per september 2017 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die onze online redactie komt versterken. Het liefst voor minimaal vijf maanden, vijf dagen in de week (een alternatief voorstel is bespreekbaar). De stage is bedoeld voor studenten die al gevorderd zijn met hun opleiding. Helaas hebben wij geen ruimte voor een afstudeerstage of -opdracht.

Overig: Liefhebber van kunst & cultuur, thuis in online media, accuraat, communicatief vaardig en in het bezit van een goede pen.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en je CV naar Robert Ramkema via r.ramkema@utrechtmarketing.nl. Wil je meer informatie? Bel dan 030-2323080 en vraag naar Robert.

Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
4-6 maanden
31/08/2017