Stage Sponsoring, Partnerships en Events bij Nationale Opera & Ballet

Onontdekte opera’s, klassieke balletvoorstellingen, vernuftige kostuums, de mooiste decors en de nieuwste technieken. Je vindt het allemaal en nog veel meer bij Nationale Opera & Ballet. Met ruim 600 collega’s -van dansers tot decorbouwers, van koorzangers tot choreografen, van technici tot grimeurs- werken wij dagelijks aan internationaal geroemde opera- en balletvoorstellingen. Wil jij als onze nieuwe stagiair(e) het team Fondsenwerving & Relatiebeheer komen versterken?

De afdeling richt zich op het werven van financiële steun van particulieren, bedrijven en fondsen, en op het genereren van inkomsten door middel van het organiseren van evenementen in ons theater. De afdeling is verder de verbinding tussen het theater en zijn belangrijkste relaties.

Wij zoeken een stagiair(e) Sponsoring, Partnerships en evenementen:
• Ondersteuning bij de organisatie van evenementen, zowel interne evenementen als commerciële (grootschalige) evenementen (gala's, premieres, congressen, symposia, etc.);
• Ondersteuning bij de opzet en uitwerking van voorstellen en overeenkomsten voor sponsors en opdrachtgevers;
• Opvolging en uitvoering van gemaakte afspraken met sponsoren en opdrachtgevers;
• Relatiebeheer bestaande relaties;
• Coördinatie tussen afdelingen rondom sponsoring en evenementen;
• Algemene ondersteuning van de afdeling F&R.

Als stagiair(e) op de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer krijg je de kans om binnen te kijken in een grote inspirerende culturele organisatie die continu in beweging is. Daarnaast ben je aanwezig bij grote premieres en evenementen en maak je kennis met het uitgebreide netwerk van Nationale Opera & Ballet - zowel cultureel, zakelijk als particulier.

Wij bieden een stagevergoeding van € 300 bruto per maand bij een voltijd stage (38 uur per week).

• Je bent resultaatgericht, zelfstandig en je volgt een studie op HBO- of WO-niveau bijvoorbeeld marketing, eventmanagement, communicatie, cultuurwetenschappen, business administration etc.;
• Je bent proactief, creatief, collegiaal, en hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit;
• Je bent een goede relatiebouwer met overredingskracht en tact;
• Je bent commercieel, stressbestendig, flexibel en leergierig;
• Je hebt een affiniteit met theater en bent gastvrij;
• Beheersing van Outlook, Excel, Word en PowerPoint is een vereiste;
• Je zoekt een stage voor minimaal vier maanden tot maximaal tien maanden.

Je kunt een brief met motivatie en CV mailen naar Ruth de Vries - r.dvries@operaballet.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met haar op telefoonnummer 020-5518066.

Economics, Governance, Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
to be determined
minimum 4 months