Stage public affairs en informatiemanagement Dröge & van Drimmelen

Dröge & van Drimmelen zoekt een stagiair public affairs en informatiemanagement, ter ondersteuning van de adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij/zij houdt zich daarnaast bezig met het monitoren van debatten, kranten, internet en andere media. Ook werkt de stagiair mee aan onze digitale informatiesysteem ‘Haagse Kennis’. Tijdens de stage wordt de stagiair begeleid door een van onze adviseurs. In voorkomende gevallen kan de stagiair worden ingezet bij andere werkzaamheden.

Functieprofiel:

- Volgen van een WO opleiding, bij voorkeur in de laatste fase van de bachelor of master;
- Aantoonbare kennis van politiek, instituties en besluitvormingsprocessen;
- Hoge mate van interesse in politieke en maatschappelijke kwesties;
- Vaardig met Word, Excel, PowerPoint en social media;
- Oog voor kwaliteit, uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
- Goede communicatieve vaardigheden, initiatiefrijk, enthousiasme en inzet;
- Zowel zelfstandig als in een team goed kunnen functioneren.

Periode en vergoeding:

Dröge & van Drimmelen zoekt een stagiair voor een aaneengesloten periode van vijf maanden voor vijf dagen per week. De stageplaats wordt aangeboden per 1 september 2017. Gedurende de stage ontvang je een stagevergoeding van €300,00 per maand. Daarnaast worden eventuele reiskosten vergoed. De stagiair werkt vanuit ons kantoor in Den Haag. In overleg met je opleiding wordt bepaald of de stage in aanmerking komt voor studiepunten.

Meer weten en/of solliciteren:

Sollicitaties, inclusief motivatiebrief en actueel CV, kunnen worden gericht aan Roderick van Rooijen via r.van.rooijen@dr2.nl. Ook vragen kunnen hier aan gericht worden. De deadline is zondag 18 juni om 23.00 uur. Sollicitatiegesprekken vinden eind juni plaats.

No preference, Governance, Earth and Sustainability, Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
Master students
Vijf maanden