Stage op snijvlak Communicatie & HR

Nestor is het Werk Aan Leuk Werk bedrijf. Via gedragsinterventies zorgen wij voor duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en employability. We lossen bij grote klanten als ING, TechniekTalent en Zorgverzekeraars Nederland diverse vraagstukken op met betrekken tot de fit tussen (toekomstig) werknemer en werkgever.

Als stagiair bij Nestor ondersteun je ons bij het opzetten en uitwerken van projecten gericht op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en scholieren. We zijn op zoek naar een stagiair die programma’s en projecten helpt opzetten en uitrollen. En die daarnaast onderzoek gaat doen naar de effectiviteit van onze gedragsinterventies.

- We zijn op zoek naar een stagiair die op een pro-actieve manier werkt en van (bijna) alle markten thuis is. Je hebt iets nog nooit gedaan? Voor jou geen probleem, jij denkt dat je het kunt.
- Voelt zich thuis in een dynamische en informele sfeer
- Communicatief vaardig en representatief
scherp en gedreven
- Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Is computervaardig en beschikt over enige kennis van: Word & Excel, Photoshop & InDesign, HTML & CMS & Social Media
- Minimaal 3 maanden 24 – 40 uur per week beschikbaar

Vertel ons wat je kwaliteiten zijn, waarom jij van toegevoegde waarde gaat zijn en waar jouw interesse in de arbeidsmarkt en gedragsverandering vandaan komt.

Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
10 maanden
EUR 200-400