Stage of tussenjaar: coördinator JongGras (Academie van de Stad)

Academie van de Stad biedt sociaal-maatschappelijke stages aan rondom grootstedelijke vraagstukken. JongGras is het nieuwe op te zetten adviesbureau dat wordt gerund door studenten die Utrechtse sportverenigingen gaan ondersteunen bij verschillende uitdagingen.

Als coördinator van het adviesbureau JongGras ga jij actief aan de slag met de adviesvragen van sportverenigingen. Je inventariseert de behoeftes van de verenigingen, die variëren van fondsen- en ledenwerving of een gezonde kantine tot een nieuw logo of een communicatieplan. Jij zorgt ervoor dat de beste match tussen adviseur en sportvereniging gemaakt wordt. Jij adviseert en coördineert dit en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat. Dit doe je 3 a 4 dagen per week voor de periode van september 2017 t/m juni 2018.

Zie voor alle stagevacatures onze website: http://utrecht.academievandestad.nl/vacatures.html

Wij zijn op zoek naar een student in de laatste fase van zijn/haar WO-studie die:

● Een positief denker, een probleemoplosser is;
● Initiatief neemt en lef heeft; leergierig is, met een onderzoekende houding;
● Beschikt over goede sociale vaardigheden;
● Verantwoordelijk is en een team kan aansturen;
● Professioneel met onze partners samenwerkt;
● Geïnteresseerd is in maatschappelijke thema’s.

Taken:

● Als aanspreekpunt verbind je alle partijen
● Je matcht de vraagstukken aan de studentadviseurs
● Je coacht en begeleidt de tweedejaars studenten, ontwikkelt en geeft trainingen
● Je bent projectmanager en evalueert en bewaakt de kwaliteit
● Je voert mogelijk je eigen afstudeeronderzoek uit

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek die je klaarstoomt voor een volgende stap? Meld je dan snel aan, er zijn maar twee plekken beschikbaar. Stuur je motivatie z.s.m. (max. 1 A4) en CV naar Academie van de Stad t.a.v. Siem Jans, siem@academievandestad.nl. Heb je vragen? Bel dan 06 21103165.

10 maanden
Je krijgt een stagevergoeding van bruto 400,- (WO) op basis van fulltime inzet.
03/07/2017
vacature-studentcoordinator-jonggras-utrecht-2.jpg