Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Stage Learning & Development

Type:
Regular internship
Description

Ben jij geïnteresseerd in Human Resource en wil je in een dynamische en leerzame omgeving stage lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR Learning & Development stagiair ben je onderdeel van een team dat zich bezig houdt met ontwikkel- en inzetbaarheidsvraagstukken. Jij draagt jouw steentje bij aan het succesvol zijn van het Learning & Development team en je ondersteunt de Learning & Development manager in de dagelijkse werkzaamheden.

Binnen de afdeling Learning & Development ligt de focus op het initiëren en ontwikkelen van projecten rond de ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers. Door het inzetten van de juiste tools en trainingen willen we groeien als organisatie, als team en als individu. Het L&D team werkt aan een lerende organisatie waarin medewerkers eigen initiatief tonen en zelf richting geven aan groei.

Profile

We zijn op zoek naar een HBO- of WO-student die graag uitdagingen aangaat en zelfredzaam is. Je bent proactief, energiek en beschikt over een positieve mindset. Je wilt hard werken om jezelf en de organisatie continu te verbeteren. Dit doe je door een gestructureerde en op feiten gebaseerde aanpak. Daarnaast volg je een studie in een van de volgende richtingen:

Human Resource Management; (Arbeids- en Organisatie)psychologie; Bedrijfskunde; Personeelswetenschappen; Personeel & Organisatie.

We zoeken een stagiaire die beschikbaar is voor minimaal 5 maanden. De stage zal 28 augustus aanvangen. CEVA biedt een stagevergoeding van €450,- per maand, op basis van een fulltime contract.

Application Procedure

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatie naar campusrecruitment@cevalogistics.com en er wordt binnen een week contact met je opgenomen! Op zoek naar een ander soort stage, kijk op www.cevalogistics.careers

Desired Academic Background
Social and behavioural sciences
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch
Compensation:
450 euro per maand
Apply Before:
28/08/2017

Organization

Name:
CEVA Logistics
Additional:
Learning & Development
Address
Costerweg 14
4104 AJ Culemborg

Contact details

Name:
Gijs Swinkels
Email:
campusrecruitment@cevalogistics.com
Address
Costerweg 14
4104 AJ Culemborg
Telephone:
0345545280