Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Stage interne communicatie bij Achmea, divisie Oudedagsvoorziening

Type:
Regular internship
Description

Beschrijving van de organisatie
Achmea biedt producten en diensten aan op het gebied van Oudedagsvoorziening. De werkzaamheden die hieruit voortvloeien zijn ondergebracht in de divisie Oudedagsvoorziening. Deze divisie bedient van oudsher ondernemings- en beroepspensioenfondsen en (nu nog) bedrijfstakpensioenfondsen. Daarnaast richt zij zich op het Centraal Beheer APF om nieuwe klantwensen te vervullen.
De divisie maakt een grote verandering door, die de werkomgeving zeer dynamisch maakt. In november 2016 is namelijk de afbouw van de dienstverlening van het bedrijfstakpensioenfonds aangekondigd.

Beschrijving van de afdeling en het team
Vanaf 1 juli 2017 bestaat er een afdeling die de afbouw van de dienstverlening van de bedrijfstakpensioenfondsen begeleidt. Dit is de afdeling waar jij werkzaam zult zijn. Op deze afdeling werkt een dedicated senior communicatie adviseur waarmee jij zult samenwerken. Het team is werkzaam op de Achmea locatie in De Meern.

Profile

Pas jij in ons profiel?
Wij zijn op zoek naar een HBO of WO-student aan een communicatie-gerelateerde opleiding. Je bent zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel, proactief en hebt gevoel voor taal. Daarnaast ben je organisatiesensitief. Bovendien zie je het als een uitdaging om in deze grote organisatie je eigen weg te vinden en hier je bijdrage te leveren.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een zeer leerzame meewerkstage in een bewegende omgeving. Tijdens deze meewerkstage loop je met je begeleidster mee, maar krijg je ook opdrachten die je zelfstandig op zult pakken en uit zult voeren. Deze manier van werken biedt vrijheid, waarbij jij zelf bepaalt wat je leert. Jouw opdrachten zullen vooral in het teken staan van het optimaliseren van de communicatie tijdens de veranderingen die plaatsvinden binnen de organisatie.

In overleg met jou stagebegeleidster wordt één duidelijke stageopdracht geformuleerd, waar jij verantwoordelijk voor zal zijn.

Meer informatie
De stage zal starten in september 2017 en de duur van de stageperiode bepalen we in overleg, maar is minstens 20 weken. Als HBO stagiair(e) ontvang je een stagevergoeding van € 400,- per maand.

Application Procedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mandy de Kruijf (06 23 51 64 96 of mandy.de.kruijf@achmea.nl ).

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan vóór vrijdag 5 mei 2017 jouw CV en motivatiebrief op naar mandy.de.kruijf@achmea.nl

Desired Academic Background
Language, literature and communication
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Length:
5 months
Occupation:
Voltijd
Language:
Dutch
Compensation:
400
Apply Before:
05/05/2017
Download:
Vacature-Stagiaire-communicatie-HBO-Achmea.docx

Organization

Name:
Achmea
Additional:
Divisie oudedagsvoorziening
Address
Rijnzathe 12
3454 PV De Meern
Website:
http://www.achmea.nl

Contact details

Name:
Mandy de Kruijf
Email:
mandy.de.kruijf@achmea.nl
Address
Rijnzathe 12
3454 PV De Meern
Telephone:
0623516496