Stage Culturele Zondagen – Communicatie & Publiciteit

Culturele Zondagen is een eendaags (soms meerdaags) cultureel evenement in Utrecht dat zes keer per jaar plaatsvindt rond een specifiek thema. Het grotendeels gratis toegankelijke programma wordt in samenwerking met Utrechtse culturele instellingen, maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en horeca samengesteld. Ze bieden gevarieerde kunstprogramma’s met muziek, dans, theater, literatuur, film, nieuwe media en meer, voor een brede doelgroep van jong tot oud. Inwoners en bezoekers van de stad kunnen op laagdrempelige wijze kennismaken met het gevarieerde cultuuraanbod van Utrecht.
Tijdens de gewenste stageperiode werk je mee aan de Culturele Zondagen: Alles Kids (15 oktober) en Nieuwjaarsduik (januari 2018).

Taken:
- Social Media: content verzamelen, redactie, planning, respons meting
- Free publicity genereren: teksten schrijven, telefonisch contacteren
- Website: content en beeldmateriaal verwerken, redactie
- Programmaboekje: content verwerken, redigeren, tijdschema samenstellen, corrigeren
- Allerhande taken zoals: teksten schrijven voor nieuwsbrieven, distributie drukwerk, draaiboek opstellen voor de fotograaf/filmer, knipselmap bijhouden etc.

De stagevergoeding bedraagt 250,- euro bij een fulltime (38 uur) dienstverband.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste goed schrijvende stagiair(e) die vanaf september 2017 de twee vaste marketing & communicatie medewerkers van Culturele Zondagen komt versterken. Het liefst voor minimaal vijf maanden, vijf dagen in de week. De stage is bedoeld voor studenten die al vergevorderd zijn met hun opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die in Utrecht woont.

Overig:
Liefhebber van kunst & cultuur, flexibel, accuraat, communicatief vaardig, in het bezit van een goede pen en thuis in social media. Je opleiding is Communicatie, Journalistiek, Kunst & Economie of vergelijkbaar.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en cv naar w.walhout@utrechtmarketing.nl. Wil je meer informatie? Bel dan 030-2323080 en vraag naar Wietske Walhout of Melinde Gerber.

www.culturelezondagen.nl

Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
4-6 maanden
31/08/2017