Stage bij scholenprogramma Young Impact

Wat ga je doen?

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. Wij roepen niet dat dingen anders moeten, wij laten zien dat het kan! Met een inspirerend programma reizen we langs allerlei verschillende scholen in Nederland. We helpen de jongeren ontdekken wat zij willen veranderen in de wereld en welke talenten en tools je kunt inzetten om dat te doen.

Gezien het succes van afgelopen schooljaar gaan we dit programma volgend jaar opnieuw aanbieden. Wij zijn op zoek naar een stagiaire die affiniteit heeft met trainen, beschikt over organisatorische kwaliteiten en een aanspreekpunt kan zijn voor de scholen en de trainers. Als stagiaire ben jij onderdeel van een team die de verantwoordelijke taak heeft om telefonisch afspraken te maken met scholen, de Young Impact trainers in te roosteren, de evaluatie met trainers en scholen verzorgt en uiteindelijk ook de nazorg pleegt met de school. Als je bij ons aan de slag gaat, maak je samen met ons de wereld een beetje mooier. Je krijgt de kans om onder andere je organisatietalent en je trainersvaardigheden te ontwikkelen.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die:

- Dichtbij de doelgroep staat (tussen de 18 en 26 jaar oud zijn);
- Aantoonbare ervaring of affiniteit heeft met trainingen;
- Sociaal en communicatief vaardig is;
- Enthousiasmerend vermogen heeft;
- Een aanspreekpunt kan zijn voor scholen, trainers en collega’s;
- Processen kan overzien en secuur te werk gaat;
- Zelfstandig kan werken, je voelt je verantwoordelijk en ziet wat nodig is.

Lijkt deze stage je een mooie uitdaging, stuur dan zo snel mogelijk een motivatiebrief met CV naar: trainingen@njr.nl of NJR t.a.v. Denise Puijk, Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht. Nog vragen? Neem contact op met Denise Puijk via tel: 030-2303575. Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats tot deze plek is opgevuld met een geschikte kandidaat.

No preference, Health and Life Sciences, Earth and Sustainability, Social and behavioural sciences, Media, arts, culture and history, Language, literature and communication, Philosophy and religious studies, Education
6 to 10 months
Als stagiaire krijg je een bruto stagevergoeding van €300,- per maand (op basis van een 32-urige werkweek)
31/07/2017