Meewerkstage Privacy opleiding Zilveren Kruis

Binnen Zilveren Kruis moet iedere medewerker die een doelbinding heeft met medische gegevens (met andere woorden: de medewerker mag medische gegevens verzamelen, interpreteren en beoordelen) een privacy-awareness programma doorlopen gericht op medische gegevens. Op dit moment is dit de
e-learning privacy. Omdat de e-learning privacy is bedoeld voor geheel Achmea sluit de inhoud van deze e-learning niet aan bij de specifieke werkzaamheden die Zilveren Kruis medewerkers uitvoeren.

Wens:
We zijn nu op zoek naar een stagiair die zich bezig houdt met het realiseren van een opleiding toegespitst op de praktijk die medewerkers bewust maakt van het onderwerp privacy en helder weergeeft hoe ze in de praktijk moeten omgaan met medische gegevens. Deze kan in aanvulling op of in plaats van de bestaande e-learning privacy komen.

Dit houdt het volgende in:
- Inventariseren wensen en eisen voor de praktijkgerichte opleiding m.b.t. het omgaan met medische gegevens binnen Zilveren Kruis
- Onderzoeken mogelijkheden opleiding (workshop, e-learning, anders)
- Voorstel voor aanpassen huidige situatie
- Na goedkeuring maken implementatie plan
- Waar mogelijk starten met implementatie

Herken jij je in de volgende aspecten? Dan zoeken we jou!
- Momenteel volg je een HBO/WO (bij voorkeur WO) opleiding richting gezondheidswetenschappen/-zorg of rechten.
- Je hebt affiniteit met het onderwerp privacy.
- Je hebt affiniteit met IT.
- Je bent binnenkort fulltime beschikbaar voor tenminste drie maanden.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Miranda van Zijl, recruiter op 06 22867990 (per app/bellen/sms) of solliciteer direct via onze website. We ontvangen graag je cv en je overtuigende motivatie waaruit jouw affiniteit met deze stage blijkt.

Law
01/08/2017