Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Meewerkstage ‘de marketing van het BDB projectteam’

Type:
Research internship
Description

We zijn op zoek naar een student met een marketing en/of communicatie achtergrond die ons BDB projectteam kan ondersteunen. BDB voorziet de Nederlandse bouwwereld van betrouwbare en actuele informatie op het gebied van bouw(kosten)data en kostenontwikkelingen voor het onderbouwen van financiële vraagstukken en het verrekenen van loon- en prijswijzigingen tijdens het bouwproces. Voor meer informatie: zie de website. Het BDB projectteam verzorgt voor BDB een groot deel van haar dienstverlening.

In 2016 is het strategische marketingcommunicatieplan “bouwen aan merkbekendheid” opgesteld, om meer klanten te trekken en meer bekendheid te genereren. We zoeken nu een enthousiaste student die het marketingplan verder wil uitvoeren. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor op de website, het schrijven van artikelen en andere marketing en communicatie gerelateerde werkzaamheden. Je bent als vanzelfsprekend vrij om bij te dragen aan het plan zelf, of jouw eigen visie hierop te geven. Ideeën zijn daarom welkom.

Over de adviesgroep
De adviesgroep Cost & Project Management waar het BDB projectteam onder valt is onder andere gespecialiseerd in:
•het leiden en begeleiden van besluitvormingsprocessen rondom klankbordgroepen, het afstemmen van belangen, het opstellen van kaders alsmede het ontwikkelen van methodieken en instrumentaria;
•het strategisch begeleiden en adviseren rondom beleidsvraagstellingen op het gebied van vastgoedwaarde, -prestaties, duurzaamheid, geld (investerings- en exploitatiekosten en -opbrengsten), kwaliteit en tijd;
•het financieel begeleiden, beoordelen alsmede valideren van projecten in de bouw, installaties en infrastructuur;
•het onderzoeken, monitoren, beheren en onderhouden van bouw(kosten)data ten behoeve van de woningbouw-, utiliteitsbouw- en grond-, weg- en waterbouwsector;
•het strategisch adviseren rondom vraagstellingen op het gebied van bouw(kosten)data en -ontwikkelingen, zowel generiek als project specifiek alsmede zowel structureel als conjunctureel.

Profile

Je bent een hbo of wo student in een gevorderd stadium van je studie marketing, communicatie of aanverwant. Affiniteit met de bouw of kostenmanagement is een pre.
Verder ben je:
•proactief;
•gestructureerd;
•gemotiveerd;
•zelfstandig;
•beschikbaar vanaf september 2017

Application Procedure

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal een van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt, en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities.
Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je nog vragen?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
• reden sollicitatie
• maximale reisbereidheid
• beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
• taalbeheersing

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Desired Academic Background
Language, literature and communication
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Length:
3-6 maaden
Occupation:
Voltijd
Language:
Dutch
Apply Before:
01/09/2017
Download:
Vacaturetekst-meewerkstage-de-marketing-van-het-BDB-projectteam.docx

Organization

Name:
Arcadis Nederland BV
Additional:
Gebouwen
Address
Beaulieustraat 22
6814 DV Arnhem
Website:
https://www.arcadis.com/nl/nederland/

Contact details

Name:
Rosanne Melissen
Email:
rosanne.melissen@arcadis.com
Address
Beaulieustraat 22
6814 DV Arnhem
Telephone:
0627060521