Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Marketing Intern Dairy

Type:
Regular internship
Description

Ben jij onze nieuwe marketing stagiair met een flinke dosis Danoontje power? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Over de stage

Het hoofddoel van deze positie is het ondersteunen van het Danone Dairy Marketing team en het managen van field marketing projecten. Ben je op zoek naar een unieke kans om relevante werkervaring op te doen, in een professionele FMCG omgeving en wil je ontdekken waar jouw passie ligt? Dan is deze stage geschikt voor jou!

Als superstagiair zal je in verschillende projecten meewerken zoals het lanceren van de nieuwe 'cottage cheese' en het opnieuw inrichten van Danio. Je wordt natuurlijk ondersteund door verschillende marketing professionals, zij kunnen je alles leren over het werken in project teams, sampling, nieuwe media, innovatie en marketing processen in het algemeen. Je krijgt dus een compleet beeld van wat marketing inhoudt bij een internationale FMCG speler, zodat jij er precies achter kunt komen welke kant van marketing het beste bij je past!

Ook belangrijk om te weten; je kunt zoveel producten proeven als je maar wilt, wanneer je maar wilt!

Over jouw collega’s

Danone Netherlands BV is onderdeel van Danone en is gevestigd in Utrecht. Vanaf dag één zal je verantwoordelijkheden krijgen om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We hebben een uniek bedrijfsmodel met sterke internationale merken en veel vrijheid op het gebied van strategiebepaling in de lokale markt. Onze grootste merken zijn: Activia, Danoontje en Danio.

Je gaat direct samenwerken met het NL’se Marketing team van Dairy, bestaande uit 3 subteams en ongeveer 8 collega’s. Ons team is jong en de sfeer is informeel en dynamisch. Natuurlijk zal je (in)direct ook met veel andere Danoners te maken hebben, van het Belgische marketing team waar we hecht mee samen werken tot andere cross functionele teams zoals supply chain. Daarnaast is het een heel open en hechte club, dus binnen no time ken je het gehele Dairy team in Utrecht! En als de stage goed bevalt, bemachtig jij wellicht een vast plekje in dit team…

Profile

Over jou

Waar zijn wij naar op zoek? Naar een match met onze bedrijfscultuur en ons marketing Dairy team. Als jij de nieuwe superheld wil worden, zijn de volgende super krachten nodig:
•Je denkt mee en je bent in staat om te ondersteunen bij operationele marketing taken;
•Je bent een enthousiast persoon met een passie voor marketing
•Je bent innovatief en kunt een verbeterslag maken daar waar het voor anderen lastig is;
•Je beweegt soepel mee in een dynamische omgeving;
•Je kunt zowel goed onafhankelijk als in teamverband werken.

Er zijn ook wat verplichte eisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen:
•Je moet ingeschreven staan bij een universiteit of hogeschool tijdens de gehele stage
•Je spreekt vloeiend Nederlands.
•Je kunt starten in augustus of september, voor minimaal 5 maanden.
•Je kunt minimaal 4 dagen in de week meewerken in Utrecht

Application Procedure

What’s next?

Ben jij deze superheld? Solliciteer dan voor 15 juni door op ‘Apply now’ te klikken. Wil je eerst nog meer weten? Mail dan naar florine.post@danone.com of bel mij op 0627744924.

Desired Academic Background
No preference
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Length:
5 months minimum
Occupation:
Parttime
Language:
Dutch
Apply Before:
15/06/2017

Contact details

Name:
Florine Post
Email:
florine.post@danone.com
Telephone:
0627744924