Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Marketing Innovatie

Type:
Regular internship
Description

Tijdens deze veelzijdige en uitdagende stage werk je nauw samen met onze innovatie experts. Vanuit de cijfers geeft dit team nuttige inzichten die de Marketing Brand Teams gebruiken bij het maken van lange termijn strategische beslissingen. Oftewel op basis van deze inzichten kunnen de Marketing Brand Teams toekomstige uitdagingen omzetten in kansen.

Tijdens deze stage:
• Ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten op het gebied van productinnovaties die van invloed zijn op het gehele toekomstige Vrumona portfolio. Denk hierbij aan het introduceren van een nieuw product, het organiseren en uitvoeren van smaaktesten en het ondersteunen en meewerken aan de marketingplannen voor het volgende jaar.
• Geef je niet alleen de cijfers op begrijpelijke wijze weer maar weet je ook de inzichten hiervan om te zetten in adviezen voor de Brand Teams.
• Ben je de aangewezen persoon voor het oplossen van dynamische adhoc vraagstukken en onderzoeken, die je vlug en duidelijk moet zien te beantwoorden.

Hoe je dit allemaal aanpakt, is aan jou. Je krijgt binnen deze stage dus veel mogelijkheden om jezelf te laten zien. Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken maar ook om actief mee te denken en je mening te geven! Je krijgt een goed beeld van de diverse onderwerpen op het gebied van Innovatie en Marketing die hoog op de agenda staan bij Vrumona en je leert de organisatie goed kennen. Tijdens deze stage wordt je begeleidt door de Innovatie Manager.

Je zal meewerken op de marketingafdeling onder begeleiding van de Innovatie Manager, binnen het Innovatie team. Het innovatie team is verantwoordelijk voor alle innovatieprocessen met betrekking tot alle merken van het Vrumona portfolio, vanaf idee tot aan lead concept voor zowel smaak- als verpakkingsinnovaties. De marketingafdeling is o.a. verantwoordelijk voor de merken; Crystal Clear, Sourcy (Vitamin Water), Royal Club, Rivella, Pepsi, 7Up en SiSi. Daarnaast wordt er nauw samen gewerkt met HEINEKEN Nederland en behoor je dus ook tot het HEINEKEN netwerk.

Profile

Wij zoeken iemand die enorm gemotiveerd is en die enthousiast wordt van productontwikkeling en innovatie. Je bent ambitieus, nieuwsgierig en altijd op zoek naar een volgende uitdaging. Je trekt je eigen plan, kan conceptueel denken maar vind het tegelijkertijd ook leuk om je handen uit de mouwen te steken en pragmatisch te werken.

Verder:
- Je bent een universitaire student en bevind je in de eindfase van je studie met een onderzoekgerichte achtergrond in de richting van innovatiemanagement/voedingswetenschappen/industrieel ontwerpen.
- Je hebt aantoonbare affiniteit met het doen van onderzoek;
- Je kan goed met cijfers werken en deze visueel inzichtelijk maken;
- En je wilt graag kennis maken met de commerciële wereld van de FMCG.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor deze stage.

Application Procedure

Solliciteer nu via onderstaande link. Wij ontvangen graag je CV en Motivatie.

http://www.heinekennederland.nl/werken-bij-heineken/vacatures/2017/5/29/stage-marketing-innovatie

Desired Academic Background
Economics, Mathematics and Information Sciences, Health and Life Sciences, Social and behavioural sciences
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
August
Length:
4-6 maanden
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch
Apply Before:
03/07/2017

Organization

Name:
Vrumona

Contact details

Name:
Evelyn van der Werf
Email:
evelyn.vanderwerf@vrumona.nl
Telephone:
-