Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling

Type:
Regular internship
Description

VN Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling
Als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling houd je je bezig met duurzaamheid op veel verschillende vlakken. Circulaire economie, duurzame innovaties, duurzaam onderwijs, klimaatverandering en de implementatie van de Global Goals en d Paris Agreement zijn zomaar een paar thema’s waar jij je als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling voor gaat inzetten. Input voor duurzame onderwerpen verkrijg je door gastlessen, presentaties en workshops te geven op scholen, events en andere gelegenheden waar veel jongeren aanwezig zijn. Ook neem je regelmatig deel aan denktanks en debatten. Alle input die je verzamelt bespreek je onder andere met politici, beleidsmakers en officiële regeringsdelegaties van over de hele wereld. Als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling ben je namens de Nederlandse jongeren aanwezig bij de volgende Klimaattop in Bonn. Daar kun je thema’s die belangrijk zijn voor Nederlandse jongeren onder de aandacht brengen bij wereldleiders.

Profile

Is duurzame ontwikkeling jouw passie? Wil jij de stem van jongeren laten horen op de volgende VN-klimaattop in Bonn? Wil jij gastlessen geven op Nederlandse scholen over klimaat en duurzaamheid? Als jongerenvertegenwoordiger vorm je de schakel tussen jongeren en politici. Je gaat actief op zoek naar de meningen en ideeën van jongeren en bespreekt die met beleidsmakers: van ministers tot de Secretaris-generaal van de VN. Geweldig voor je persoonlijke ontwikkeling, plus een perfecte kans om je idealen in praktijk te brengen!

Application Procedure

Ben jij de geschikte kandidaat voor één van deze twee functies? Stel je dan uiterlijk 16 september verkiesbaar via verkiezing@njr.nl!

Desired Academic Background
No preference
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
to be determined
Occupation:
Parttime
Language:
Dutch
Apply Before:
16/09/2017

Organization

Name:
Nationale Jeugd Raad
Website:
http://www.jongerenvertegenwoordigers.nl/duurzame_ontwikkeling

Contact details

Name:
Lindsay Vogelzang
Email:
verkiezing@njr.nl
Telephone:
030 230 35 75