Hoe zet jij Katwijk op de kaart? Katwijk Marketing heeft plaats voor stagiair(e)s op WO-niveau

Katwijk Marketing verzorgt op diverse de manieren de promotie van Katwijk. Via onze website vvvkatwijk.nl, diverse printuitgaven, sociale media en door middel van campagnes als DIT! is Katwijk presenteren we het brede toeristische en recreatieve aanbod van Katwijk. Daarnaast verzorgen we de branding van Katwijk in de meest brede zin. Wij hebben ruimte voor zelfstandige en enthousiaste stagiairs die ons kunnen helpen om onze plannen verder vorm te geven en ideeën om te zetten in daden!

Je kunt bij ons een afstudeerproject uitvoeren of een meewerkstage lopen– we zoeken graag samen naar een opdracht die past bij jouw vaardigheden en studierichting én bij onze eigen doelstellingen. Daarnaast ben je ook ten minste 2 dagen per week inzetbaar voor overige werkzaamheden. Het gaat daarbij vooral om het verzorgen van (marketing)communicatie; branding en promotie is immers onze core business! Je kunt hierbij denken aan:
- Webredactie en zoekmachineoptimalisatie van vvvkatwijk.nl en van ditiskatwijk.nl
- Meedenken over en bijdragen aan de ontwikkeling van promotiecampagnes;
- Ondersteunen citymarketeer bij de inzet van social media;
- Overige ondersteunende werkzaamheden.

Katwijk Marketing werkt voor de gemeente Katwijk, maar is tegelijk een jonge en zelfstandige organisatie. Dit betekent dat we je een afwisselende stageplek kunnen bieden, waar je je met verschillende aspecten van het marketing- en communicatievak kunt bezighouden. Jouw ontwikkeling staat hierbij voorop!

We zijn op zoek naar een stagiair (m/v) met het volgende profiel:
- WO-student in een relevantie studierichting (bijvoorbeeld Communicatie, Journalistiek, CMD, MEM, Commerciële Economie of Toerisme)
- Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Spreek jij Duits en/of Engels? Dat is een pré.
- Je kunt zelfstandig werken, weet prioriteiten te stellen en je bent een doorzetter;
- Je weet op creatieve manieren (nieuwe) media in te zetten;
- Je bent bekend met en enthousiast over Katwijk!

Heb jij interesse in deze leuke, afwisselende, maar vooral leerzame stage? Stuur dan e-mail met jouw CV naar info@katwijkmarketing.nl. Wil je liever eerst meer weten? Voor meer informatie over deze stageplek bel je naar Annemarie Guijt: (071) 303 07 07.

Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
minimaal 4 maanden
Reguliere stagevergoeding