Commerciële Stage (Media & Entertainment) VakantieVeilingen

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van de categorie Media & Entertainment binnen vakantieveilingen. In deze categorie worden avondjes uit geveild zoals theatershows, concerten, en musicals. Als Sales Support stagiair(e) assisteer je de lead Accountmanager bij het beheren en ontwikkelen van een divers portfolio van accounts. Zowel Individueel als in teamverband draag je zorg voor het commercieel uitbreiden van de categorie. Je rapporteert aan de lead Accountmanager over de resultaten, kansen en aandachtspunten van de categorie Media & Entertainment en assisteert bij deal making voor alle labels van Emesa.

Wat verwachten we van jou?
• 3e of 4e jaar HBO/WO student
• Interesse in een commerciële stage omgeving
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; beheerst de Nederlandse taal
• Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
• Affiniteit met Media & Entertainment
• Kennis van MS Office (Excel) is een vereiste

Wat mag je van ons verwachten?
• Een leerzame stage in de online wereld van Vakantieveilingen.nl
• Een veelzijdige, afwisselende stageplek met jonge enthousiaste collega's
• Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inbreng
• Een leuke werksfeer
• Intensieve begeleiding gericht op jouw ontwikkeling binnen de commerciële sector
• Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste HBO/WO student(e) in het derde of vierde jaar van de opleiding en op zoek naar een leuke en leerzame werkstage op het gebied van Sales. Je bent minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden. Je kan snel schakelen, bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig en vindt het leuk om de relatie met diverse partners in de Media & Entertainment sector te onderhouden en te optimaliseren. Je ziet waar commerciële kansen liggen en weet deze in samenwerking met de lead Accountmanager optimaal te benutten. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan via http://www.vacaturesbijemesa.nl/vacature-overzicht.html. Voor meer informatie: check onze website www.emesa.nl.

No preference, Economics, Media, arts, culture and history
to be determined