Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Afstudeerstage HRM – Innovatie

Type:
Research internship
Description

Achmea wil naast de meest vertrouwde verzekeraar ook een innovatieve verzekeraar zijn, en dit begint bij het zijn van een innovatieve werkgever. In het HR-werkveld houdt dit in dat er gekeken moet worden naar het werken van de toekomst. Want zeg nou zelf, Het Nieuwe Werken en Gezond Werken vallen inmiddels niet meer in de categorie ‘innovatief’. Er is daarom een visie geformuleerd over het werken van de toekomst. Welke impact heeft deze visie eigenlijk op de werkwijzen van HR en de te gebruiken technieken?

Wij zijn benieuwd naar jouw visie op HR en innoveren. Heb jij een duidelijke visie over HR en de nieuwste innovaties én kan jij dit onderdeel maken van onze manier van werken binnen de gestelde kaders en werkwijzen? Heb jij in beeld welke innovaties er op dit moment zijn en kan jij ons laten zien wat zinvol is voor Achmea?
Met jouw werkzaamheden draag je actief bij als stakeholder in het leerproces en kan je impact creëren in de waardeketens van Achmea. Het verspreiden van deze innovaties is een onderdeel van jouw stage!

Ben jij de student die ons laat innoveren door de innovatie-mogelijkheden te onderzoeken en (minimaal) een implementatieplan te schrijven?

Als resultaat van jouw afstudeeropdracht zouden wij graag een advies en implementatieplan willen zien waarin je hebt opgenomen waar wij momenteel staan en wat jouw visie is over de stappen naar HR innovaties. Als je andere ideeën hebt, gaan wij graag met je in gesprek.

Profile

• Je volgt een WO-opleiding (bij voorkeur richting personeelswetenschappen, arbeids- en organisatiepsychologie of bedrijfskunde met een afstudeerrichting veranderkunde/personeel en arbeid). Andere WO-opleidingen zijn bespreekbaar, mits er aansluiting is bij 1 van de genoemde punten.
• Je hebt een scherpe, analytische blik die jij met jouw strategische vermogen en organisatiesensitiviteit kan inzetten om theorie en praktijk bij elkaar te brengen.
• Je hebt lef: Je komt actief met ideeën en je durft ‘blinde vlekken’ ter discussie te stellen. Dit kun jij onderbouwen met inhoudelijke argumenten en feiten.
• Als sociale, innovatieve en ambitieuze stagiair heb je vaardigheden in de richting van: advies, invloed, stakeholder- en verandermanagement, communicatie en persoonlijke kracht.

Application Procedure

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter, op 06-27087554. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een online assessment.

Desired Academic Background
Social and behavioural sciences
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Length:
5 months
Occupation:
Voltijd
Language:
Dutch
Compensation:
450
Apply Before:
01/08/2017
Download:
WO-Afstudeerstage-HRM-Innovatie-UU.docx

Organization

Name:
Achmea
Address
Storkstraat 8-10
3833 LB Leusden

Contact details

Name:
Sylvia Wools
Email:
sylvia.wools@achmea.nl
Address
Storkstraat 8-10
3833 LB Leusden
Telephone:
0613721102