Logo Utrecht University

Internships Career Services

Internships

Afstudeerder (online) marketing

Type:
Regular internship
Description

Samen met onze marketingcoördinator geeft je jouw afstudeeropdracht vorm. Als datasciencebureau willen wij ook onze marketing datagedreven vormgeven, waarbij wij jouw kennis en expertise goed kunnen gebruiken. Tegelijkertijd zijn we ambitieus en willen we onze marketing naar een hoger niveau tillen.

Profile

Als afstudeerder ben je betrokken bij de interne en externe marketing- en communicatie- activiteiten van Ynformed. Op de eerste plaats komt je eigen afstudeeronderzoek waarmee je ons toekomstige marketingplan helpt vorm te geven. Tevens draai je mee in ons marketingteam: een ondersteunende, maar ook zelfstandige functie waarin je coördinerend en uitvoerend verantwoordelijk bent voor diverse marketingactiviteiten. Je houdt van plannen, organiseren en creatief bezig zijn. Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden en hebt een nauwkeurige blik. Daarnaast ben je analytisch zodat je de effectiviteit van marketinginspanningen kunt meten en deze kunt optimaliseren.

Tot jouw takenpakket behoort o.a.:
• Opstellen, uitwerken en onderhouden van een plan voor alle (online) communicatiemiddelen, zoals: een nieuwsbrief, mailcampagnes, LinkedIn, Facebook en Twitter.
• Ondersteuning bieden bij het optimaliseren van ons CRM-systeem.
• Het in kaart brengen van externe events die mogelijk interessant zijn voor Ynformed (jaarkalender ontwikkelen) en het ondersteunen bij het organiseren van events (relatiebijeenkomsten, congressen, beurzen, workshops).
• SEO- of SEA-adviezen maken.
• Doelstellingen en kansen bespreken om als organisatie nog harder te groeien.

Application Procedure

Volg je een relevante WO- of Hbo-opleiding, heb je aantoonbare ervaring met (online) marketing en wil je jouw talent met ons delen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor je eventuele onderzoek en stellen we samen een plan op.

Mail je CV en motivatie naar Anouk Meerman via media@ynformed.nl.

Desired Academic Background
Media, arts, culture and history, Language, literature and communication
Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
September
Occupation:
Voltijd
Language:
Dutch
Compensation:
500
Apply Before:
01/08/2017
Download:
Afstudeerder-online-marketing-Ynformed.pdf

Organization

Name:
Ynformed
Address
Ramstraat 27
3581HD Utrecht
Website:
https://ynformed.nl

Contact details

Name:
Anouk Meerman
Email:
anouk@ynformed.nl
Address
Ramstraat 27
3581HD Utrecht
Telephone:
0630125874